Cautare

622 de rezultate pentru "manea mariana" (2.96 secunde)
De mentionat ca antrenorul SCM-U, Liviu Manea, se confrunta cu probleme de lot, acesta deplasand la partida de la Arad doar opt jucatoare.
Jocul defensiv a fost ridicat la rang de arta, in timp ce pe contraatac Oana Manea a lovit decisiv cu fiecare ocazie.
Cristi Manea a recunoscut ca jucatorii nu au fost informati despre aceste calcule: ... Trebuie sa dam totul pe teren, doar asa ne vom califica la Euro 2020, a promis Manea.
Duminica, 24 martie, la ora 19.00, puteti viziona Te astept diseara la sosea, este un spectacol muzical-teatral original in care Gabriel Fatu impreuna cu Crina Matei, Simona Florescu Dichiseanu si Geanina Manea vor purta publicul peste timp si timpuri intr-un Bucuresti de poveste personificat artistic ca un veritabil poem urban, o calatorie artistica prin Bucurestiul cu dichis, elegant si boem de odinioara, pe 21 martie, la ora 19:00, la Sala Dalles.
In cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului, la standul firmei Hofigal gasiti la vanzare si cartea "Natura - medicina viitorului" de Stefan Manea, aparuta la Editura Tridona, Oltenita. ... Chimit Stefan Manea.
chimist cercetator Stefan Manea, directorul companiei Hofigal, lucreaza de o viata in domeniul suplimentelor alimentare pentru ca a avut inca de cand era copil convingerea ca daca-i dai organismului vitaminele, mineralele, dar mai ales INFORMATIA subtila pe care plantele o contin, poti mentine corpul intr-o stare de sanatate buna, atat la nivelul fizicului, cat si la nivelul psihicului.
In schimb, din discutiile avute de prefect ieri cu PNL si PD, atat liberalul Victor Manea, cat si democratul Constantin Avatavului, au fost de acord ca data de 26 nu ar fi o problema.
Sorina Adam, Olga Androne, Sergiu Androne, Maria Bogatu Mancianu, Mugur Coman, Oana Catrangiu, Stefan Dumitrache, Niculae Dumitru, Roxana Dumitru, Elisa Ene, Mariana Gheorghe, Aura Giurca, Victor Grigore, Rodica Iacob, Alina Marina Ion, Mariana Ionescu, Simona Lepadatescu Buzoianu, Dorin Manea, Carmen Pavel, Adriana Pacurar, Ana Maria Papurica, Tea Paun, Petronela Milea, Onita Muresan, Ecaterina Mitran, Florica Nedelcu, Laurentiu Nita Culita, Corneliu Ratcu, Silviu Ioan Soare, Marcela Smeianu, Cirstina de la Studina, Gheorghe Tanasescu, Marian Allain Toma, Maria Untanu, Cornel Ursu, Suzana Stan.
Rebuturile profesionale ale lui Moldovan Procurorul-sef Moldovan si-a facut un titlu de glorie in ultimii ani din arestarea judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga de la Tribunalul Bihor pentru luare de mita.
Mariana Andrade Costa, una dintre cele cele mai cunoscute voleibaliste din Brazilia, a renuntat la haine pentru un pictorial exceptional in Playboy. La doar 25 de ani, Mariana Andrade Costa se bucura de o cariera de succes si de un pictorial incitant in revista iepurasului cu papion.
Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
Raspunsul l-a dat Ministerul Administratiei si Internelor, care a desemnat-o pe Mariana Belu, secretarul general al Consiliului Judetean Constanta, sa gestioneze activitatea curenta a administratiei judetene.
" Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju, care este si vicepresedinte al Asociatiei Comunelor din Romania a cerut sprijinul senatorilor USL aflati la dezbatere pentru rezolvarea problemei incompatibilitatii primarilor, care au facut parte din Adunarea Generala a Actionarilor la Compania regionala de Apa si Canal SC RAJA SA.
In locul sau, oarecum surprinzator, s-a inscris in cursa Mariana Gaju, primarita comunei Cumpana, care va candida la Congresul extraordinar al PSD de duminica pentru un post de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele.
Desi presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu, recunostea acum ceva timp ca democratii nu pot emite nici un fel de pretentii in comuna condusa cu o mana de fier de Mariana Gaju, lucrurile s-au schimbat radical.
Primarul comunei Cumpana, Mariana Gaju (foto), afirma ca terenul de peste 1700 de metri patrati pe care-l va "ceda" statului pentru realizarea variantei de ocolire a municipiului Constanta reprezinta o mostenire in baza Legii 18/1991.
166 lei, reprezentand un venit de aproximativ sase ori mai mare decat salariul primarului Mariana Gaju (foto). ... Imediat dupa discutia noastra cu edilul Mariana Gaju, desi aceasta promitea ca erorile de pe site vor fi remediate in 10 zile, in privinta viceprimarului situatia a fost reglementata in cateva ore.
Mai mult decat atat, fostul ministru al muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca masura pe care guvernul a anuntat-o contravine legislatiei in vigoare.
Vicepresedintele PNL, Mariana Campeanu, este de parere ca premierul Emil Boc ar fi trebuit sa o demita pe Elena Udrea din functia de ministru al Turismului, dupa ce aceasta a declarat ca nu va participa la audierile comisiei parlamentare de ancheta.
Mai mult decat atat, fostul ministru al muncii, Mariana Campeanu, a declarat ca masura pe care guvernul a anuntat-o contravine legislatiei in vigoare.
google-analytics.com